Cele mai bune cărți motivaționale care vă vor inspira să fiți productivi

carti motivationale

Aveți senzația că amânați cam prea multe lucruri în ultimul timp? Aceste cărți motivaționale vă vor inspira să vă schimbați stilul de viață.

După pandemie, multe persoane s-au trezit că în timpul zilei amână mai mult decât lucrează de fapt. Schimbarea obiceiurilor zilnice este extrem de dificilă. Nu există nici o îndoială. Cu toate acestea, există câteva cărți motivaționale care vă vor încuraja și vă vor oferi un ghid exact de unde să începeți.

Vă vor îmbogăți cu o viziune generală, vă vor arăta că vă descurcați extrem de bine, vă vor învăța să comunicați cu mediul înconjurător, dar cel mai important, vor stimula schimbarea.

Sunteți un cititor pasionat? În acest caz, știți foarte bine că, cărțile costă ceva bani. Și nu puțini! Prin urmare, nu cumpărați la sume întregi. Așteptați întotdeauna o ofertă avantajoasă.

Această carte, plină cu informații prețioase, vă captează atenția chiar de început. Doctorul, profesorul și omul de știință suedez Hans Rosling dezvăluie fenomenul sănătății internaționale. Factfulness oferă cititorilor o explicație revoluționară a acestui fenomen.

„Când mintea noastră este controlată de frică, nu există loc pentru fapte.”

Hans Rosling

Doriți să vă îmbogățiți biblioteca cu o mulțime de cărți noi? Citiți recomandările din articolul nostru.

Factfulness vă va convinge că nu trăiți deloc rău. Doar pentru faptul că folosiți o toaletă cu apă sau aragaz pentru mâncare caldă acasă. În carte veți învăța, printre altele:

__check

Câte % din populație trăiește în sărăcie extremă?

__check

În ce ritm crește populația pe Pământ?

__check

Care este nivelul de educație în anumite colțuri ale lumii?

__check

Suntem amenințați de schimbările climatice?

__check

Și multe altele.

Clubul 5 A.M. – Robin Sharma

 

Cum să profiați la maximum de fiecare zi? Cu ajutorul uneia dintre cele mai bune cărți motivaționale, veți începe un stil de viață sistematic, veți economisi mult timp și veți avea timp pentru orice - muncă, familie, prieteni, odihnă și timp pentru dvs.

Scuzele precum „Nu am timp” sau „Nu am chef” își vor pierde cu adevărat sensul pentru dvs. Robin Sharma explică că este într-adevăr posibil:

„Ceea ce face ca cel mai bun să fie și mai bun nu este genetica, ci obiceiurile”.

Robin Sharma

O carte este cel mai bun cadou pe care îl poți face oricui. Caută oferte prin magazin online și cumpără la cele mai bune prețuri de pe piață.

Atomic Habits – James Clear

 

Imaginează-ți cum ar fi viața ta dacă ai îmbunătăți-o cu 1% în fiecare zi...

Cu ajutorul acestor sfaturi practice, veți realiza schimbări mici, dar eficiente în stilul dvs. de viață. Cu toate acestea, toate duc la rezultate remarcabile. Indiferent dacă ești un atlet, un antreprenor sau un individ, toate aceste instrumente și tehnici vă vor propulsa înainte.

„Obiectivele sunt bune pentru a stabili o direcție, dar sistemele sunt cele mai bune pentru progres.“

James Clear

 

 

4 ore - săptămâna de lucru  - Timothy Ferriss

 

Sunteți un angajat suprasolicitat sau un antreprenor prins în propria voastră companie? Acest scriitor vă va învăța cum să vă bucurați de viață la maximum și să nu fiți un sclav modern. Cartea vă va spune diferența dintre venitul relativ și cel absolut, cum să vă antrenați șeful să vă aprecieze sau cum să obțineți cazare gratuită oriunde în lume sau să obțineți zboruri ieftine.

 

„De obicei ne este teamă să facem exact acele lucruri care trebuie cel mai mult făcute.“

Timothy Ferriss

 

Nu mai trebuie să stați între cei patru pereți ai biroului, sau să vă amânați viața până la vârsta de pensionare. Obține un stil de viață de lux într-un timp extrem de scurt și deveniți stăpânul timpului vostru.

Ești tentat să citești această carte? Și tu poți obține asta lucrând doar 4 ore pe zi. Cu siguranță vei reuși cu această carte!

Înconjurat de idioți - Thomas Erikson

 

Știați că există patru tipuri de bază de comportament uman?

1

Roșu dominant și imperios

2

Galben optimiștii care tânjesc după compania celorlalți

3

Verde relaxați și prietenoși

4

Albastru analitici și meticuloși

Înconjurat de idioți vă va învăța cum să-i înțelegi pe oamenii din jurul vostru și cum să interacționați cu ei. Dacă simți că vă întâlniți cu idioți peste tot, este timpul să aflați de ce. Este partenerul vostru de viață, șeful, colegul sau copilul dvs.? Poate pur și simplu nu îi înțelegi.

„Este ușor să îi critici pe alții. Dar cât de des ne uităm în oglindă?“

Thomas Erikson

 

 

 

Minimalism digital - Cal Newport

 

Este tehnologia bună sau rea pentru dvs.? Nici bună nici rea? Sau bună și rea în același timp? Oricum, scopul principal al tehnologiei este de a ne ușura viața. Cu toate acestea, ajungem adesea la punctul în care suntem controlați de ea.

„Societatea noastră este atât de complexă încât nu o putem reduce la rețelele sociale sau la mesaje instant și emoji-uri.”

Cal Newport

Cartea demonstrează că are sens să vă regândești relația cu tehnologia și rețelele sociale. Vă va ajuta să redescoperi plăcerea lumii offline. Desigur, cu exemple concrete și strategii despre cum să o faceți.

PONT BONUS:

Sapiens – Yuval Noah Harari

 

Nu este o carte motivațională în adevăratul sens al cuvântului. Totuși, veți înțelege că are sens să vă interesați de istoria noastră, pentru că totul este interconectat. Istoria se repetă, variază și chiar și un astfel de eveniment precum trecerea de la o viață nomadă la una statică are un impact asupra viitorului.

Sapiens este o carte excelentă de citit în orice vacanță. Sau pur și simplu bucurați-vă de ea în timpul câtorva săptămâni de lectură înainte de culcare.