Cum și de unde să cumpărați placă de păr bună? Avem sfaturi bune pentru voi

08.05.2024 Cristina Cumpărături pe internet Partajare

Visezi la un păr drept și strălucitor? Avei nevoie de puțin pentru a-l transforma în realitate. Îți spunem cum să alegi placa de par buna pentru îndreptat părul și de unde să o cumperi.

Poate că ai o femeie în viața ta care are bucle frumoase, dar tânjește totuși după un păr drept. Și poate că și tu ești una dintre ele. Răsfață-te cu o placă de păr care face ca coafarea părului de dimineață să fie ușoară, convenabilă și să economisească timp. Nu știi ce să alegi? În rândurile următoare, îți vom da câteva sfaturi despre cum să alegi o placă de păr, care să te ajute să creezi o coafură elegantă de care să fii mulțumită.

Alegerea unei plăci de păr potrivite este cheia absolută pentru un păr frumos aranjat și drept. Aruncă o privire la gama largă de modele comercializate de Notino. Pe care o vei alege?

Avantajele și dezavantajele întinderii părului cu placa


Cel mai mare avantaj al deținerii unui aparat de îndreptat părul este posibilitatea de a-ți coafa părul în mod independent, în confortul propriei case. Pur și simplu, cu o placă de îndreptat părul, vei avea un păr neted și strălucitor oricând dorești. Și nu doar drept, ci și creț. Da, poți crea bucle frumoase cu o placă, care are marginile rotunjite.

Întinderea părului cu placa are și avantajul de a-ți face părul strălucitor. Efectul este mai vizibil cu o placă de păr cu plăci din titan sau ceramică, de la care căldura este distribuită uniform, iar părul se transformă în neted și strălucitor.

Iar în al treilea rând este durabilitatea coafurii, deoarece părul întins cu placa rezistă adesea toată ziua și arată la fel cum arăta și dimineața, fără alte retușuri.

Dezavantajul, pe de altă parte, este riscul de a deteriora părul dacă este folosit incorect sau prea des. Aici ajungem la întrebarea: cât de des îți poți îndrepta părul? Nu există un răspuns corect, ci depinde doar de nevoile tale. Însă, pentru a evita deteriorarea părului, este recomandat să folosești protecție termică pentru păr.

Știți foarte bine că întinderea părului reduce ușor volumul fiecărei coroane capilare. Iar în cazul unui păr prea subțire, pierderea de volum poate fi și mai pronunțată.

Și cum rămâne cu timpul pe care trebuie să-l dedici acestei activități? Poate fi de 10, 20 de minute sau mai mult, în funcție de lungimea, densitatea și starea părului tău. Nu uita, rezultatul timpului investit va fi satisfacția de a avea părul coafat după bunul plac. Și nu contează dacă este vorba despre întins, ondulat sau realizarea diferitelor coafuri. Este nevoie de ceva timp la fiecare coafură.

Îngrijirea temeinică are ca rezultat un păr frumos și sănătos. Ai grijă de părul tău cu produse de calitate. Cu ofertele de pe site-ul nostru poți economisi o sumă frumușică. Și nu uita de iubitul tău atunci când faci cumpărături. Și el va fi încântat de produsele din e-shop-ul Barber Store.

Cum să alegeți cea mai bună placă de păr?


Atunci când cumperi o placă de îndreptat părul, mai mulți factori sunt cruciali. Printre cei mai importanți se numără tipul plăcii de păr și locul în care va fi folosit, materialul, lățimea plăcilor de îndreptat părul, viteza de încălzire, controlul temperaturii, lungimea cablului de alimentare, funcțiile și, bineînțeles, prețul.



Tipul plăcii de păr și locul de utilizare


Magazinele online oferă mai multe tipuri de plăci de păr în funcție de coafura finală dorită. În primul rând, placa de îndreptat părul clasică se caracterizează prin două suprafețe de îndreptat înguste. Pe lângă părul neted, acesta poate gestiona și valuri fine. Atât disponibilitatea lor, cât și gama de prețuri sunt mari.

Suntem siguri că ai auzit că există și o perie de îndreptat părul. Cum funcționează aceasta în comparație cu o placă de îndreptat părul tradițională? Este un fel de 2 în 1, deoarece o folosești atât pentru a peria, cât și pentru a-ți îndrepta părul. Dacă o placă de întins părul clasică îți face părul prea fin, o perie de păr este o alternativă excelentă pentru o coafură elegantă, dar totuși voluminoasă.

Apoi, există placa de păr cu aburi, care poate îndrepta chiar și cel mai rebel păr, totul într-un singur aparat. De asemenea, aburul poate face față în mod eficient părului gros, dens și des. De asemenea, întinsul părului cu aburi ajută la o absorbție mai bună a produselor folosite în interiorul părului, sporindu-i strălucirea și prelungind timpul unei coafuri perfecte.

O altă variantă este placa de îndreptat părul creponată, care nu aplatizează părul, ci creează valuri. Plăcile sunt ondulate, iar părul nu alunecă printre ele, ci este strâns treptat pe toată lungimea sa de placa de păr.

Placa de păr, piaptăn, accesorii de păr.

De Nataliya Vaitkevich (Pexels)

De asemenea, în magazinul online Haircare poți găsi o gamă largă de produse din categoria de îngrijire a părului. Datorită prețurilor și calității, acestea nu numai că merită să le arunci o privire, dar merită să le și cumperi.

Pe lângă placa de îndreptat părul standard, poți apela și la o placă de îndreptat părul de călătorie. Aceasta este cu câțiva centimetri mai scurtă, astfel încât să încapă confortabil în bagajul tău de vacanță sau în călătoriile de afaceri. Și mai există și plăcile de păr profesionale de înaltă calitate, adaptate pentru o utilizare frecventă cu risc scăzut de deteriorare a părului și dezvoltate pentru a realiza un styling profesional.


Material


Suprafața plăcii poate fi realizată din diferite materiale, ceramică, metal, teflon, titan, turmalină sau o combinație a mai multor materiale. După cum am menționat mai sus, plăcile din titan și ceramică, în special, favorizează strălucirea părului. Teflonul este, de asemenea, o alegere bună. Titanul este în general considerat a fi deosebit de durabil.

Singurul material împotriva căruia profesioniștii în domeniu avertizează sunt plăcile metalice. Se spune că acestea nu sunt suficient de delicate cu părul.

Vrei să stimulezi sănătatea părului tău? Alege vitaminele speciale pentru păr.


Lățimea plăcilor de păr


Cele mai bine vândute modele de plăci de păr sunt cele cu o lățime a plăcii de aproximativ 25-28 mm. Dacă părul tău este gros și lung, este mai bine să folosești o placă de păr cu o lățime a plăcii de 30 mm sau mai mare.

 

Viteza de încălzire

 

O placa buna de par este gata să îți coafeze părul în funcție de puterea acesteia, de setarea temperaturii și de materialul suprafețelor plăcii. Unele modele se încălzesc în 30 de secunde, altele mai mult de 1 minut.

Orice păr are nevoie de o doză bună de regenerare din când în când, iar acest lucru este de două ori mai adevărat în cazul întinderii regulare. Alege îngrijirea potrivită pentru tipul tău de păr din magazinul online Vivantis.

 

Controlul temperaturii


Posibilitatea de a regla temperatura este mai mult decât binevenită la o placa de îndreptat părul din cauza calității și densității variabile a părului. În timp ce părul fin se întinde bine cu o temperatură mai scăzută, părul mai aspru are nevoie de setări mai mari pentru un finisaj perfect neted. Vestea bună este că intervalul de reglare a temperaturii la placa de întins este mare, astfel încât poți alege cu ușurință o temperatură suficientă pentru a-ți coafa părul.

La unele plăci de păr se reglează temperatura mecanic, la altele pe display. Dacă nu există o opțiune de control al temperaturii pe placa de păr, de obicei, aceasta este setată la aproximativ 200°C.
 

Lungimea cablului de alimentare


Chiar și un parametru precum lungimea cablului de alimentare afectează confortul utilizării plăcii. Un cablu mai scurt de 2 m poate fi insuficient pentru utilizare. În schimb, dacă are o lungime mai mare de 3 m, este peste standard.

Știați că există și plăci de îndreptat părul fără fir? Acestea includ un adaptor, o baterie sau se încarcă prin USB. În cazul acestora, trebuie să iei în calcul faptul că, de obicei, rezistă doar o singură utilizare.

Caracteristici


Ce caracteristici pot avea plăcile de îndreptat părul? Selectăm câteva dintre cele mai practice dintre ele.

__check

Cablu pivotant - este mai ușor de lucrat cu placa de păr, deoarece nu se încurcă cablul.

__check

Blocarea temperaturii - o funcție utilă care vă împiedică să modificați temperatura setată inițial atunci când folosiți placa de păr.

__check

Oprire automată - dacă placa de îndreptat părul are această funcție, aceasta se va opri singură în siguranță după o anumită perioadă de timp.

Preț


Suma pe care o plătiți pentru o placă de îndreptat părul variază, desigur, în funcție de tipul de placă și de toți parametrii enumerați mai sus. De exemplu, prețul unui plăci de păr clasice variază între 200 și 2000 de Lei. Dar țineți cont de faptul că cu cât prețul este mai mic funcțiile sale vor fi limitate și este posibil să nu vă satisfacă așteptările în timp.

Periile de îndreptat părul au o gamă de prețuri ceva mai mică, de la aproximativ 80 la 350 Lei. Prețul aparatelor de îndreptat părul cu aburi începe de la aproximativ 500 de Lei și ajunge până la aproximativ 2000 de Lei.

Nu vrei să investești mult într-o placă de îndreptat părul? Mizează pe un interval de preț mediu și alege un model care să corespundă criteriilor tale. Și nu uita că, cu reducerile și voucherele noastre toate achizițiile tale online vor fi mai profitabile.

Placa de păr, ulei de păr.

De Nataliya Vaitkevich (Pexels)

Cum să îți îndrepți părul în mod corespunzător?


Acum că am acoperit parametrii importanți în ceea ce privește cumpărarea unei plăci de îndreptat părul, să abordăm și procesul de îndreptare corectă a părului.

1

Părul trebuie călcat atunci când este descâlcit și uscat (se aplică o excepție în cazul în care placa de păr este concepută și pentru a călca părul umed).

2

Chiar înainte de a îndrepta părul, aplică pe păr un spray de protecție termică. Nu folosi alte produse - de exemplu fixativ, spumă pentru păr.

3

Împarte părul în două jumătăți și prinde prima jumătate în vârful capului.

4

Setează placa de păr la temperatura dorită, în funcție de tipul și densitatea părului. Pentru părul fragil și subțire, este suficientă o temperatură de până la 150 °C, pentru părul fin, setează temperatura la 160 °C, părul aspru și rebel are adesea nevoie de 200 °C, iar părul normal are nevoie de 180 °C. Dacă nu ești sigură ce temperatură este potrivită pentru părul tău, începe cu o temperatură mai mică și crește-o treptat.

5

Începe prin a-ți îndrepta partea de jos a părului. Pentru o îndreptare uniformă, îndreptează șuvițe cu o grosime mai mică de 2 cm.

6

După ce ai îndreptat partea de jos, lasă părul în jos și continuă cu același procedeu.

Periuța de dinți sonică este mai bună decât cea clasică?

 

Cu toții ne dorim un zâmbet frumos și sănătos. Ce faceți pentru al vostru? Cea mai bună periuță de dinți sonică vă poate ajuta să aveți grijă de ei. Cum să o alegeți și de unde să o cumpărați?

Îngrijirea plăcii de păr

 

Odată cu utilizarea regulată a unei plăci de îndreptat părul vine și necesitatea de a o curăța. Pe suprafața plăcii se depun în mod natural nu numai reziduurile produselor folosite la îndreptat, ci și grăsimea de pe păr.  Pentru o durată de viață cât mai lungă și o funcționalitate deplină, curățarea temeinică a plăcii de păr cel puțin o dată pe lună este, prin urmare, o necesitate.

Folosiți o cârpă moale umezită cu apă și ștergeți plăcile. Apoi uscați-le cu o a doua cârpă uscată. Este de la sine înțeles că placa de păr trebuie să fie scoasă din priză și răcită atunci când se curăță.

Cum să alegi un laptop? Un ghid complet să alegi un laptop bun

 

Popularitatea calculatoarelor a scăzut de mult timp și a fost înlocuită de laptopurile mai practice. Vă întrebați cum să alegeți un laptop? Vă vom ghida în procesul de cumpărare.

Știi deja ce fel de placă de păr să cumperi? Sperăm că vei fi mulțumită de alegerea ta și că te veți bucura de un păr perfect îndreptat oricând vrei. Nu mai ezita și profită de voucherele de pe site-ul nostru.