Se apropie Ziua Internațională a Femeii. Iată ce pregătim pentru voi

ziua femeii

În data de 8. Martie toate femeile își sărbătoresc ziua. Nu ați uitat de Ziua Internațională a Femeii, nu-i așa? Noi ne gândim din timp la ea. Și în acest an dăm startul secțiuni noastre speciale cu o mulțime de reduceri senzaționale de Ziua Femeii, datorită cărora cumpărăturile voastre vor fi mai avantajoase. Iată câteva idei de cadouri.

 

Ce știți despre Ziua Internațională a Femeii?

Credeți că, Ziua Internațională a Femeii își are rădăcnile încă din perioada socialismului? Nu, nu este așa. Istoria Zilei Internaționale a Femeii are mai mult de un secol de tradiție. 8 Martie este o sărbătoare recunoscută pe plan internațional care a fost stabilită de ONU ca fiind ziua oficială a femeilor din întreaga lume încă în anul 1975 pentru a marca aniversarea grevei a 40 000 de croitorese din New Yorker în anul 1908. Ele au luptat pentru drepturile lor, o poziție mai bună în societate și împotriva condițiilor nefavorabile de muncă.

Chiar dacă această zi a devenit ulterior un instrument al regimului comunist, aceasta nu schimbă faptul că femeile merită cu adevărat respect și atenție. Nu uitați să le reamintiți de ce sunt atât de importante pentru voi. Noi ne gândim încă de pe acum la ele și de aceea pregătim pentru voi o categorie specială Reduceri de Ziua Femeii unde veți găsi a găsi mega reduceri, vouchere și coduri în magazinele voastre preferate. Dăm startul promoției pe 21 februarie și va dura până pe data de 8.3. 2019.



Ce să dăruim

Nu trebuie să cheltuiți un întreg salariu pe cadouri de Ziua Femeii. Avem cateva ponturi pentru voi cu lucruri originale, care vor încantă cu siguranta orice femeie, fie ca este  vorba de sotie, iubită sau mamă. În plus dacă folosiți vouchere veți și economisi.


1. Clasicele flori

Florile sunt o tradiție încă din copilărie poate țineți minte când tatăl vostru i-a adus mamei flori cu ocazia Zilei Femeii? De ce să nu retrăiți această frumoasă tradiție dar într-o variantă mai modenă. Este simplu, nici măcar nu trebuie să mergeți la florărie. Vă puteți alege buchetul de flori direct de pe site și florăria online îl va trimite la adresa dorită. Florăria online Floria.ro livrează flori, aranjamente și alte cadouri chiar și international.

 

reduceri flori kuplio.ro

 

2.  Dulcuri delicioase

Fiecare iubitoare de dulce abia rezistă ciocolatei sau bomboanelor. Poate este suficient să cumpărați o cutie de praline. Sau puteți alege ceva mai original. Alegeți o delicatesă din magazinul online Chocolissimo. Aici veți găsi ciocolată de calitate, praline, fructe învelite în ciocolată și figurine de ciocolată.

 

reduceri ciocolata kuplio.ro

 

Puteți chiar personaliza aceste delicatese gustoase. Este suficient să alegeți să împachetați  ciocolata într-o cutie cu o fotografie, gravură sau să alegeți decorarea ciocolatei cu o imprimeuri comestibile. Și acesta este un cadou de neuitat pentru o femeie, ce spuneți?
 

3.  O carte bună

Aveți acasă o femeie pasioantă de cărți? Atunci alegerea voastră este una clară. O carte bună este un dar perfect pentru orice ocazie. Dar o femeie nu trebuie să fie o mare pasionată de cărți pentru a aprecia un astfel de cadou. De exemplu, suflete sensibile vor fi impresionate dacă vor primi o mică colecție de citate, iar bucăteresele o carte de bucate nouă. Gândiți-vă la pasiunile soției voastre. O selecție largă de cărți de diferite genuri puteți comanda de exemplu, în librăria online Libris.ro, unde puteți găsi și aceste titluri iar dacă veți folosi și vouchere la cumpărarea lor veți pune câțiva bănuți și deoparte.

 

reduceri carti kuplio.ro

 

4. O bijuterie frumoasă

Cunoașteți vreo femeie căreia să nu-i placă să se gătească? Ajutați-o în această privintă dăruindu-i o mică bijuterie. Alegeți o preche de cercei, brățară, inel, pandantiv sau broșă din confortul locuinței voastre într-unul dintre magazinele online. Bijuteriile pur și simplu aparțin femeilor.

 

reduceri bijuterii kuplio.ro

 

5. Accesorii de modă

Pe lângă bijuterii puteți alege și alte accesorii, spre exemplu o eșarfă frumoasă, o poșetă, ochelari de soare, pălărie sau portofel. Vă puteți inspira și dacă vizitați magazinele online Fashiondays.ro, Vivantis.ro, Answear.ro, Astratex.ro și multe altele, unde puteți folosi vouchere de reducere.