5 ponturi pentru cele mai frumoase decorațiuni de Paște

decoratiuni paste

Urați-le bun venit sărbătorilor de primăvară cu decorațiuni deosebite. Datorită lor, primăvara va fi și mai frumoasă și mai colorată și putem confirma cu încredere că oaspeții voștri vor aprecia elemente drăguțe de Paște. Haideți să începem să decorăm împreună!

 

1. Față de pernă drăguță

Unul dintre cele mai cunoscute motive de Paște este, fără îndoială, iepurașul. În fiecare an, există multe decorațiuni în case cu acest motiv drăguț și astăzi alegem pentru dumneavoastră o față de pernă drăguță.

Fața de pernă este realizată din fibre de poliester și se închide practic cu fermoar. O pernă cu această față de pernă va constitui un element interesant al decorațiunilor voastre de Paști. Puteți cumpăra fața de pernă în magazinul online Vivre.ro.

perna paste

2. Coroniță din flori uscate

Sărbătorea Paștelui include și flori sau plante decorative. Dacă nu puteți alege flori naturale precum tradiționalele narcise sau zambile din cauza alergiei la polen, nu vă faceți griji. În magazinul online Bonami.ro veți găsi această coroniță frumoasă de primăvară din flori uscate. 

O coroniță mai neobișnuită din flori uscate pot fi folosită ca o decorațiune interesantă de așezat pe masă. Cu siguranță atrage privirile și ajută la crearea unei atmosfere plăcute de primăvară. Culoarea delicată de roz în combinație cu bej pal se potrivește foarte bine în orice interior.

coronita paste

 

3. Decorațiune de Paști pentru ușă Iepuraș

Pentru a crea o atmosferă de primăvară și de Paște încă de la intrarea în locuință puteți alege această decorațiune minunată pentru ușa Iepurașul de Paște pe care o veți găsi în magazinul online Astoreo.ro. Cu pălărie și fundiță roz acest iepuraș minunat aduce primăvara în casa voastră. Culoarea roz în combinație cu albastru ca cerul o să vă confere o stare de bine și de sărbătoare.

decoratiune paste

 

4. Decorațiune Bunny

Căutați ceva interesant pentru interiorul vostru? Nu vă puteți identifica cu decorațiunile obișnuite de Paște? În acest caz, acest element este perfect pentru voi. O decorațiune vintage cu design deosebit din lemn în combinație cu argintiu. Aceasta este o decorațiune deosebită de pus la vedere sau de ce nu de oferit cadou cuiva drag. Acum o veți găsi în magazinul online Retro Boutique.

 

decoratiune bunny

 

5. Decorațiune păsări

Sezonul de primăvară se caracterizează prin ciripitul păsărilor în copacii înfloriți. Alegeți decorațiuni deosebite pentru interiorul vostru precum este aceasta cu păsări din lemn. Materialele naturale sunt încă foarte populare și se potrivesc perfect în orice decor de primăvară. Decorațiunea este produsă din lemn de calitate și poate fi agățată pe perete sau pe o ramură dintr-o vază. Și o veți găsi în magazinul online 4Home.

decoratiune pasari